DIY Humor | Anne van Barlingen

DIY Humor – Anne van Barlingen | In Positieve Zin
Gebruik je wel eens humor in een presentatie? Of zet je wel eens wat humorvols op social media? Zie jij de humor in van situaties?
Nee, want…: ik ben niet grappig / je hebt er talent voor nodig / ik heb geen humor (Onderstreep je favoriete tegenargument)
Humor is ontzettend complex. But it ain’t rocket science. Niemand is, zonder oefening en talent, zomaar opeens een chefkok, interieurarchitect of programmeur. Maar een simpele pasta koken, een IKEA-kast bouwen of een app installeren… dat kunnen wij allemaal leren. En dat geldt ook voor humor. En waarom wil je humor in kunnen zetten? Omdat humor ontspant, lucht geeft en energie geeft. En omdat samen lachen de verbinding versterkt tussen teams, groepen en publiek. Lachen is de lijm tussen mensen. Humor is een ontzettend veelzijdige tool die in een hoop situaties nuttig is. Zin om de basics onder de knie te krijgen? Kom langs, dan gaan we aan de slag met humor begrijpen, humor herkennen en humor gebruiken. Heb jij al superveel humor? Kom dan ook langs, om het nog gerichter in te kunnen zetten.

Duur: 90 min.