Down to Earth Collective

Wij zijn allemaal Earth Keepers
Maak de Down to Earth-gedachte toepasbaar voor iedereen.

In ons Zomerfestival loopt de film Down to Earth als een rode draad door het programma. Het gedachtegoed uit de film zal ons helpen de wereld voor de komende generaties goed achter te laten. De boodschap is eenvoudig: Wij zijn allemaal Earth Keepers. Wij zijn niet afhankelijk van anderen om iets ten positieve te veranderen.

Het Down to Earth Collective, een social impact enterprise, wil de wijsheid van de Earth Keepers verder ontsluiten om thuis, op het werk en in het onderwijs te kunnen gebruiken. Een belangrijke stap is om 200 uur aan materiaal dat niet in de film is gebruikt beschikbaar te maken, als eerste op het gebied van Leadership, Sustainability & Education. Zo wordt het Down to Earth gedachtegoed nog dichterbij gebracht en concreet toepasbaar voor ons dagelijks leven.

Wil je hier een bijdrage aan leveren? Teken dan in voor het Limited Edition Coffee Table Book. Je bijdrage stelt Down to Earth in staat om de wijsheid van de Earth Keepers te ontsluiten! Meer weten? Kijk dan op www.downtoearthfilm.com. Interesse om tijdens eigen workshops de film te gebruiken? Mail dan naar info@dtefilm.com voor een licentie en facilitation pack.