FAQ

Wanneer is het Zomerfestival De Zandbak?

Zomerfestival De Zandbak vindt plaats op donderdag 30 & vrijdag 31 augustus 2018.

Waar vindt De Zandbak plaats?
Bij De Zwanenhof in Zenderen. Bekijk hier de Routebeschrijving
Wat zijn de check-in tijden voor mijn bezoek?
Je kunt al vanaf 6.00 uur ’s ochtends meedoen aan onze festivalactiviteiten, maar dat is natuurlijk geen verplichting. Je kunt aankomen en vertrekken wanneer het jou schikt. Bekijk de tijden van het dagprogramma.
Hoe zit het met parkeren?

Parkeren bij De Zwanenhof is gratis en het aantal plekken is beperkt. Kom dus als het kan met het OV. Er is een haal- en brengservice van Station Borne.

Hoe werkt het met eten en drinken?
Tijdens het festival is koffie, thee en water kosteloos verkrijgbaar. Voor de overige consumpties en maaltijden kun je consumptiebonnen kopen.
Een lunchbon kost € 10,- een dinerbon € 20,- en je hebt beide voor € 27,50. Ook kun je, als je vroeg aan komt, gebruik maken van het ontbijtbuffet voor slechts € 7,50. NB: Het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties te nuttigen in De Zwanenhof.
Speciale eetwensen/dieeten?
Heb je een dieetwens, geef dit dan vooraf door aan De Zwanenhof via 074 2 65 95 25.
Kan ik ook overnachten?
De Zwanenhof heeft een beperkt aantal kamers. Wanneer je bij ons wilt overnachten raden wij je aan dit bijtijds te regelen. Overnachten bij De Zwanenhof kan al vanaf € 64,- (p.p./p.n.) incl. ontbijtbuffet. Neem contact op via 074 2 65 95 25 of boek direct je kamer online!
Kan ik me opgeven als vrijwilliger?
Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Wil je helpen als vrijwilliger tijdens de Festivaldagen, stuur ons dan een mailtje welkom@beleefdezandbak.nl
Hoe zit het als ik met collega’s wil komen?
Kom met je team, collega’s of vrienden naar De Zandbak en geniet samen met extra korting. Check de groepstarieven op: beleefdezandbak.nl/tarieven
Wat zijn de kledingvoorschriften?

Om prettig te kunnen werken, raden wij je aan je casual te kleden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Je deelname aan De Zandbak is officieel na digitale aanmelding via onze website. Kosteloze annulering van je deelname is tot uiterlijk 1 maand vóór de gereserveerde dag(en) mogelijk. Bij latere annulering worden de kosten volledig in rekening gebracht en/of is restitutie helaas niet mogelijk. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. Meld dit ons via welkom@beleefdezandbak.nl