Geef een workshop

Wil jij een bijdrage leveren aan onze lustrum editie in 2019?

Zomerfestival De Zandbak draait om het delen van kennis en kunde, nieuwe inzichten en innovatieve methoden c.q. werkvormen.
Als jij een workshop wil geven, een activiteit wil verzorgen of iets nieuws wil uitproberen op het gebied van leren, vul dan het formulier hieronder in. We nemen dan spoedig contact met je op.

Richt je activiteit zich op:
Persoonlijk lerenTeam lerenOrganisatie ontwikkeling

Wat is het belangrijkste dat je met de groep gaat doen:
Experimenteren: een vorm waarin je op basis van jouw expertise/ uitvinding/ ervaring een avontuur aangaat met de groep waarvan je nog niet weet wat het oplevert. Het pad is het doel en jij leert zelf ook.Demonstreren: een vorm waarbij je de groep toont of vertelt wat jouw specialiteit is en waarbij de groep kan ervaren hoe dat voor hem/haar kan werken. Interactie en ervaring hoort hier echt bij.Inspireren: een vorm waarbij jij ‘zendt’ en de deelnemer verrast, inspireert en uitdaagt. De deelnemer kan consumeren en de verwerking van jouw inbreng hoeft niet in de activiteit plaats te vinden.

Welke tijdsduur past bij jouw activiteit?
45 minuten, drie kwartier90 minuten, anderhalf uur180 minuten, drie uur

Op welk tijdstip van de dag past jouw activiteit het beste?
De energieke ochtend: tussen 6 en 9 uurDe wijze morgen: tussen 9 en 12 uurDe krachtige middag: tussen 14 en 17 uurDe verrassende avond: tussen 20 en 23 uurDe Mystieke nacht: tussen 23 en 02 uurTussen 12 en 14 uurtussen 17 en 20 uur

Wanneer wil jij jouw bijdrage leveren?
1x op donderdag 30 augustus2x op donderdag 30 augustus1x op vrijdag 31 augustus2x op vrijdag 31 augustus