Het Bedriegers Genootschap | Marjolein de Jong

Het Bedriegers Genootschap | Marjolein de Jong – Energia
Het Bedriegers Genootschap, het grootste wereldwijde Genootschap onder hoogopgeleide ambitieuze en gedreven mannen en vrouwen. Het is een geheim Genootschap! De meeste leden weten van elkaar niet dat ze lid zijn. Alleen mannen en vrouwen die regelmatig de angst hebben dat ze door de mand gaan vallen, dat ze te hoog gegrepen hebben en/of dat de buitenwereld door gaat krijgen dat ze HET helemaal niet kunnen, hebben zich aangesloten. Als erelid heb ik de missie om het Genootschap uit de geheime sfeer te halen en het aantal leden te reduceren tot nul! Denk jij nu; “Volgens mij ben ik ook lid… ook ik denk vaak dat ik te hoog gegrepen heb, dat ik door de mand val, dat ik niet goed genoeg ben….” dan is dit het moment om je lidmaatschap openbaar te maken! Ik ga je voor….ik deel mijn verhaal, mijn angsten. Ik laat mijn masker vallen met als doel jou te inspireren dat ook te doen! Heb jij de moed om jouw angsten en gedachten te delen met mij en andere leden, waardoor jij weer een inspiratiebron voor andere leden wordt? Dan zie ik je bij het Bedriegers Genootschap!

Getagd .