Hoosbui in de Zandbak | Annemarijn Hoorens & Plonie Smink

Hoosbui in de Zandbak – Annemarijn Hoorens & Plonie Smink | Feedback training & Consulting
Wie ben jij vandaag? Dat was de vraag die je vorig jaar in ons Spiegelhuis kon beantwoorden. Door echt naar jezelf te kijken ontstonden er verrassende nieuwe inzichten.
Ook dit jaar springen we De Zandbak in, maar dan met de vraag: Wie wil jij morgen zijn?
De spiegel laten we echter thuis, want dit keer komen we met een methodiek: Design Thinking.
Design Thinking (DT) is een methodische manier van denken en doen waarbij de mens centraal staat. Je gaat aan de slag met een actueel vraagstuk op een onderzoekende en creatieve wijze. Het doel is om kansen en mogelijkheden te creëren die echt waarde toevoegen voor de toekomst. Klinkt wellicht wat technisch, Design Thinking, maar de methodiek leidt wel tot een stroom van gekke gedachten, briljante ideeën en grensoverschrijdende voorstellen. Precies wat je tijdens een creatief proces nodig hebt. En als je Design Thinking echt gaat adopteren, is het op een dag geen methodiek meer, maar een mindset. Oftewel, een speelse manier van denken en doen, waarmee je als HR-professional, coach, trainer of leidinggevende verrassende veranderingen in gang kan zetten. Nieuwsgierig?
Bezoek ons op het zomerfestival, ervaar het plezier van Design Thinking en ga aan de slag met de vraag: Wie wil jij morgen zijn? Een kleine waarschuwing vooraf is wel op zijn plaats. Tijdens onze workshop wordt de creatieve bron in jou aangeboord. De stortvloed aan gedachten zal een ware hoosbui in De Zandbak veroorzaken.

Duur: 180 min.