Ontdek de Trump in jezelf | Judith Budde & René Meijer – het Balkon

Ontdek de Trump in jezelf | Judith Budde &  René Meijer – het Balkon
Ook zo verbijsterd over hoe de Amerikaanse president optreedt? Snap jij het? Is die man helemaal maf of ben ik nu zo dom? En begrijp je waarom Poetin en Erdogan de zaken zo aanpakken? Deze workshop gaat niet over politiek. Maar wel over je inleven in anderen. En ook over wat je kunt leren van wat je in een ander veroordeelt.
Kun je je verplaatsen in anderen waar je het helemaal mee oneens bent? Of die dingen doen die je verwerpt, zelfs verafschuwt? Vaak raakt dit aan wat je in jezelf afwijst, je eigen schaduwkanten. Inlevingsvermogen is de kunst, in de schoenen van de ander te gaan staan en vanuit zijn of haar perspectief te kijken. Dat valt niet altijd mee, want je eigen referentiekader is leidend en vaak een groot obstakel.
In deze workshop ontdek je wat het oplevert als je je eigen schaduwkanten aan het woord laat. We onderzoeken wat inlevingsvermogen inhoudt en waarom het soms zo moeilijk is. En of er ook grenzen zijn. Een zoektocht met ingrediënten uit mentaliserend coachen en Voice Dialogue.

Getagd .