Over de Zwanenhof

Meer weten over de locatie?

Beleef de Zandbak wordt ieder jaar in augustus gehouden op De Zwanenhof. De Zwanenhof is een bijzondere plek omringd door het mooie Twentse landschap in een prachtige bos- en natuurlijke omgeving. Een inspirerende plek om ideeën op te doen, kennis te delen en thuis te komen. De Zwanenhof ligt in een rustieke omgeving die omringd is door een prachtige kloostertuin.

Historie

Van oudsher is De Zwanenhof een huis waar duizenden mensen met (religieuze) vragen naartoe konden komen en zich in alle rust konden bezinnen. In het retraitehuis was er de ruimte om over de grote vragen van het leven na te denken, vragen en behoeftes die diepte geven aan het leven. En net als vroeger is de Zwanenhof nog steeds een vrijplaats waar je even stil kunt staan om met nieuwe energie en hernieuwde inzichten weer verder te gaan.

De accommodatie, de ruimte, de sfeer is heel bijzonder te noemen.
Niet voor niets is De Zwanenhof hét centrum voor training en verdieping!

Naast  eigen programma's en accommodatie, beschikt de Zwanenhof over een prachtige kapel waar mensen elkaar het jawoord kunnen geven. Vooraan bij de entree is er een intieme, spirituele boekwinkel. De collectie bevat boeken die aansluiten bij al het moois wat de Zwanenhof te bieden heeft. Je bent vrij om in alle rust eens rond te kijken.