Spar-Space: kom hier je leerervaringen oprapen | Marjan Engelen

Spar-Space: kom hier je leerervaringen oprapen | Marjan Engelen – Marjan Engelen Communicatie
Daar zit je dan, vol met verse inspiratie, vol met nieuwe ideeën! Vaak doet al die inspiratie in stilte zijn werk en dat kan nog wel maanden na De Zandbak doorwerken. Maar soms ligt het oprapen en toepassen van de nieuwe ideeën zomaar voor je voeten. In de SPAR-SPACE helpt Marjan je met oprapen. Denk dan aan vragen als: Hoe betrek ik mijn collega’s bij dit gedachtengoed? Hoe zet ik mijn leerervaring om naar een collectieve ervaring? Hoe ga ik hierover communiceren in mijn organisatie? En met wie?
In de SPAR-SPACE heb jij (of jij met een collega) een half uur unieke tijd van doorgewinterde sparringpartner Marjan Engelen. Marjan’s motto: ‘Leren ligt voor je voeten’ en haar specialiteit is Interne Communicatie en het bedenken van slimme processen daarvoor.

Getagd .