Stoppen met doorgaan | May Ing Tan & Wilma van Leeuwen

Stoppen met doorgaan | May Ing Tan & Wilma van Leeuwen – EssentieCoaching
Misschien ken je het wel; het gevoel dat je geleefd wordt, dat je van het ene in het andere rolt, werk, familie, belangrijke zaken, leuke afspraken, zelfs tijd voor jezelf. Maar toch… het bevredigt niet, je blijft moe en je zou willen dat het anders kon maar je weet niet hoe.
Stoppen lijkt zo makkelijk, maar is dat vaak niet. Angst voor wat er dan gebeurt weerhoudt ons. Je weet niet wat je tegenkomt. Een repeterend verhaal van oude patronen en gedachten blijft in stand. Dus blijf je doorgaan in hoe het was.
In deze workshop spreken we je vermogen aan om te stoppen. Niet perse een groots en meeslepend stoppen met je baan, je project of zelfs je relatie. Nee, allereerst een stoppen in jezelf. Stoppen met doorgaan. Klein en subtiel. Er komt een kleine kier in die door-malende werkelijkheid. Even ruimte voor ‘stilstaan bij’: voelen wat er werkelijk gaande is, weer in vrijheid kijken naar je zelf. Je ervaart de spanning én jouw vermogen om daarin keuzes te maken. Zo ontstaat er ruimte voor nieuw leven. De energie gaat weer stromen.

Getagd .